در مطلب خود آرایش مجدد، بازآفرینی، قاطعیت و سرعت عمل را به عنوان چهار اصل طلایی در بهرهوری از فرصتها نام برده است.
آرایش مجدد؛ پیوسته در پی یافتن راههایی باشید که وقت و امکاناتتان را بر مسائلی که بیشترین ارزش را برای رشد و تعالی شما دارند، متمرکز کند.
*بازآفرینی؛ همواره در پی یافتن راههایی باشید که عملکرد شما را کاملا متحول کند، بهگونهای که فعالیتهایتان با اهداف بلندمدت شما بیشتر هماهنگ شود.
*قاطعیت؛ تردید و دو دلی از عوامل اتلاف وقت است. در 80 درصد موارد باید وقتی ایدههای خاص به ذهنتان میرسد، در مورد اجرا یا عدم اجرای آن قاطعانه تصمیم بگیرید.
*سرعت عمل: سرعت عمل در کار شرط اساسی موفقیت است. شور و شوق عملکرد سریع را در خود پرورش دهید. پیشرفت و ترقی از آن افرادی است که سرعت عمل دارند. افراد مردد آن قدر طول میدهند که همه چیز خراب میشود. بنابراین، اگر میخواهید از پیشتازان حرفه و مقطع و رشته تحصیلی خود باشید، باید در کار خود به داشتن سرعت و قابل اعتماد بودن مشهور شوید و تردید و دو دلی را، مگر در موارد ابهام، از خود دور سازید.
حضرت علی(ع) میفرماید: اگر از چیزی ترسیدی به سمت آن حرکت کن. این اصل، از اصول ریسکپذیری است. مراد از ترس در اینجا بیشتر واهمه ذهنی و ترس خیالی است و حضرت علی (ع) بر سرعت عمل و از دست ندادن فرصتها تاکید میورزد. رالف امرسون (شاعر) نیز مینویسد: از هرچه میترسید آن را عملی سازید.
نویسنده وبلاگ"یک پزشک" به نشانی http://www.1pezeshk.com به نقل از یکی از پستهای بلاگری به نام «لیزا بارون» آورده است: در دنیای پررقابت اینترنت و وبلاگنویسی، برخی توصیه میکنند برای به چشم آمدن، یک وبلاگنویس باید مطالبی را که دیگران میخواهند بخوانند و ببینند، در وبلاگش بیاورد، وبلاگنویسی که میخواهد محبوب باشد باید خودش را موافق آرای روتین جامعه اینترنتی نشان بدهد و پستهایش همین سمت و سو را داشته باشد.
او نوشتهای را در پستش نقد کرده است که براساس آن یک وبلاگنویس باید شامه خوبی داشته باشد و علایق مخاطبانش را حدس بزند و به شیوهای مفرح مطالبی در مورد همین علایق و گرایشات بنویسد، نباید دغدغه یاد دادن یا ابراز حرف و نظری نو را داشت، بلکه باید همواره نگران محبوب بودن بود.
اما لیزا بارون عقیده دارد که نوشتن پستهایی با این سبک و سیاق دقیقا همان چیزی است که باعث به چشم نیامدن یک وبلاگنویس میشود. مردم یک وبلاگ را برای مطالب متفاوت و آموختن چیزهای نو میخوانند. بله! این درست است که مطالب سرگرمکننده، خوانندگان زیادی در وب دارند، ولی اگر میخواهید وبلاگتان در محیط وب برجسته شود، نباید هدف اولیهتان محبوبیت ظاهری باشید، به جای پست کردن مطالب روتین ظاهرا جذاب یک وبلاگنویس همواره باید بکوشد چیزهایی در وبلاگش بیاورد که خوانندگانش در وبگردیهایشان به آنها نمیرسند و نمیتوانند در جای دیگر بخوانند. چنین چیزی است که یک وبلاگ را متمایز میکند.
نویسنده وبلاگ"یک پزشک" همچنین نوشته است: با نظر این وبلاگنویس کاملا موافق هستم، لازمه مطرح شدن در وبلاگستان، متفاوت و مفید بودن است. به اعتقاد من چنین چیزی محبوبیت را هم در پی خواهد داشت. میتوان زرد نوشت و خواننده زیاد پیدا کرد، میشود بیهدف عکسهایی در وبلاگ گذاشت که خوانندگان طالب سرگرمی را به صورت گذری از طریق موتورهای جستجو به وبلاگ بیاورد، میشود دهها مطلب تکراری کپیپیست کرد، میشود همواره مطابق ذائقه خوانندهها نوشت، اما همه اینها یک وبلاگ را مبدل به یک وبلاگ کاملا معمولی میکنند. یک وبلاگنویس موفق باید این حس و حال را در خوانندگانش ایجاد کند که اگر هر چند وقت یک بار مطالبش را نخوانند، چیزی از دست دادهاند. وبلاگی که پستهای مشابه آن را بشود در دهها وبلاگ دیگر خواند و مرور کرد، هرگز چنین حس و حالی در مخاطبانش ایجاد نمیکند.
شرکت سازنده حافظه GeIL به تازگی عنوان کرده است که تعداد ماژولهای حافظهای که به سرعت از بین میروند (Early Failure) را به طور چشمگیری کاهش خواهد داد.
بهطور کلی منظور از Early Failure، خرابی و بروز نقص در حافظه و اجزاء الکترونیکی است که زودتر از زمان معمول اتفاق میافتد.
GeIL با به کارگیری فناوری جدیدی که Die-hard Burn-in Technology) DBT) نام دارد، ماژولهای حافظه را قبل از عرضه به بازار مورد آزمایش قرار میدهد. در این آزمایش ماژول حافظه در دما و ولتاژ زیاد مورد بررسی قرار میگیرد.
بنا بر گفته GeIL انجام آزمایش به مدت 24 ساعت، عمر حافظه را تا مدتها تضمین میکند.
یک سازنده رایانه با نام CherryPal ، کوچک ترین رایانه رومیزی جهان را با مصرف تنها 2 وات برق ساخته و روانه بازار کرد.
این رایانه جدید که 80 درصد کوچک تر از رایانه های ورمیزی فعلی است تمامی کارهایی که یک رایانه انجام می دهد را انجام داده و از امنیت بسیار بالایی نیز برخوردار است.
Max Seybold که مدیریت اجرایی سازنده کوچک ترین رایانه رومیزی جهان را بر عهده دارد هدف از طراحی و ساخت این رایانه ارزان قیمت و قابل حمل را استفاده راحت، حمل و ایمنی بیشتر دانست.
وی گفت: رایانه های رومیزی که اکنون در سراسر جهان وجود دارند به طور متوسط 114 وات انرژی گرانبهای برق را مصرف می کنند اما این رایانه جدید نسبت به اجداد خود 98 درصد صرفه جویی دارد و به دلیل اینکه چیز دیگزی بجز یک کابل به آن متصل نیست استفاده از آن بسیار راحت است.
این رایانه از سیستم های عامل لینوکس و ویندوز حمایت می کند و مرورگر فایرفاکس نیز تا این مرحله از آن حمایت کرده است.
این رایانه جدید که کوچک ترین و کم مصرف ترین رایانه رومیزی جهان محسوب می شود 249 دلار قیمت گذاری شده است که قیمت بسیار مناسبی برای یک رایانه رومیزی محسوب می شود.
مؤسسه تحقیقاتی گارتنر اعلام کرد شرکتهای سازنده تجهیزات الکترونیکی با انجام نوآوریهای جدید و ایجاد رابطهای کاربری تعاملیتر برای بازیها و گوشیهای هوشمند، موجب خواهند شد تا ماوس کامپیوتر بتدریج از دور خارج شود.
Steven Prentice نایب رئیس گارتنر در گفتگویی با BBC اظهار داشت که ابزارهایی مانند MotionPlus شرکت نینتندو که مخصوص کنسول بازی Wii طزاحی شده و یا iPhone شرکت اپل با ارائه روشهای دقیقتر در فناوریهای تشخیص حرکت (Motion Detection) مسیر این صنعت را در آینده نشان میدهند.
این محقق در گفتوگوی خود اضافه کرد: «در کنسول Wii زمانی که شما دستۀ بازی را حرکت میدهید و در مقابل، نتیجه حرکت بصورت ویبره و از طریق همان دسته به شما برمیگردد، این یک سیستم تعاملی دوطرفه را ایجاد میکند.»
«گوشیهای هوشمند جدید مانند آیفون نیز با فراهم آوردن امکان کنترل گوشی با استفاده از چرخاندن یا تکان دادن آن در جهات مشخص، گونهای دیگر از این جایگزینی را نشان میدهند.»
با این وجود وی عقیده دارد که علیرغم پایان پذیرفتن عمر ماوس، کیبرد بعنوان یکی از آسانترین روشها برای ورود اطلاعات، کماکان در کنار کاربران باقی خواهد ماند.